"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäel algas ainulaadne teatrifestival (0)
19. märts 2012

Mustamäe lasteaedade teatrifestival toob lavale 19 lõbusat lasteetendust, kus näitlejaiks ja publikuks on mudilased ise. «Meie lasteaedade teatrifestival on ainulaadne Tallinnas ja arvatavasti ka terves Eestis, sest teatrikuu tähistamisse on haaratud kõik linnaosa lasteaiad,» ütles Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda. Mängukavas on valdavalt klassika, lavale astuvad nii hunt ja seitse kitsetalle kui ka Lumivalgeke pöialpoistega. Viimane etendus ja festivali lõpetamine on 2. aprillil kell 13.30 korraldaja Vesiroosi lasteaias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.