"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäevast kehtib suvine parkimiskord (0)
19. märts 2012

Kuna lund enam ei koristata ja ilmajaam ei ennusta ka olulist lumesadu, otsustas linn lõpetada vanalinna elanikele ebamugava talvise parkimiskorra. AS Signaal sai ülesande alustada 18. märtsi varahommikul talvise parkimiskorra liiklusmärkide mahavõtmist. Esialgu pidi talvine parkimiskord vanalinnas kestma kuni 15. aprillini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.