"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme maanteejooks (0)
02. aprill 2012

Nõmme maanteejooksu meistrivõistlused toimuvad 7. aprillil juba 14. korda. 5 km distants linnaosa maalilistel tänavatel ootab igas vanuses osalejaid, nii jooksjaid, kepikõndijaid kui ka niisama käijaid. Starditakse kell 12 Nõmme spordikeskuse territooriumilt (Külmallika 15a). Stardimaks 8 eurot, kuni 16-aastastele ja pensionäridele 4 eurot. Registreerimine kohapeal kella 9.30-11.50. Kõiki lõpetajaid ootab tasuta saun. Parimatele auhinnad! Lisainfo korraldajaklubi Sportkeskus tel 52 79 729.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.