"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilmus heakorra ABC (0)
16. aprill 2012

Alanud heakorrakuu raames ilmus trükist keskkonnaameti koostatud infovoldik «Heakorra ABC», kuhu on koondatud linna heakorda puudutav teave.
«Heakorra ABC» annab nõu, kuidas heakorrastada koduümbrust, jagab näpunäiteid linna haljasalade kasutamise ja hooldamise kohta ning jagab teavet, kuhu pöörduda linna heakorda puudutavate küsimustega. Voldikus on arvesse võetud ka linnakodanike märkused ja laekunud ettepanekud ning lisatud osa, mis käsitleb jääpurikate, lume ja libedate kõnniteede ohtude ärahoidmist. Voldikut saab linnaosavalitsuste infosaalidest, linnavalitsuse infosaalist ja linna veebilehelt http://www.tallinn.ee
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.