"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Emadepäev pakub mitmekesist muusikanaudingut (0)
07. mai 2012

Emadepäeval, 13. mail toimub Tallinnas ka hulk toredaid ja südamlikke kontserte.

Lasnamäel Lindakivi kultuurikeskuses algab emadepäevakontsert kell 12. Esinevad loomingukeskus Aplaus, Laagna Rukilille lasteaia lapsed, Pae gümnaasiumi ja Lasnamäe muusikakooli õpilased, koreograafiastuudio Lootos, tantsuteater Rada ja Sergei Maasin.

Kell 14 on pered oodatud Raekoja platsile, kus toimub juba traditsiooniks saanud Elioni tasuta emadepäeva kontsert. Esinevad Margus Vaher, August Hunt, Greip, Nion, Mantra Gora ja Liis Lemsalu. Soovijad saavad teha annetusi Toidupangale.

Kell 14 on tasuta emadepäevakontsert ka Mustpeade majas. Üles astuvad Revalia kammermeeskoor ja Mount Baker Toppers USA-st.

Pelgulinna rahvamaja ootab emasid-peresid kell 14, siis algab üritus «Helisev kingitus emale» ehk Almer Jansu gongide ja kristallkausside seanss. Osavõtutasu on annetuslik 5 eurot.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.