"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tudengite kevadpäevad (0)
07. mai 2012

 Täna algavad tudengite kevadpäevad täidavad terve linna üliõpilasmeluga.
Vabaduse väljakule pannakse püsti suur tudengitelk, kevadpäevad avatakse samas toimuva rongkäigu ja öölaulupeoga. Viie päeva jooksul toimub linnas üle poolesaja ettevõtmise, sh pubiralli, Majandusmõtleja ja Tudengifesti staadionikontsert. Esinevad August Hunt, Ska Faktor ja Tanel Padar & The Sun. Tulekul on ka tudengijooks, pedafolk, pappmasinate romuralli ja mitmekesine teatriprogramm. Lõpupidu peetakse Tehnikaülikooli tudengimajas. Kogu programmi leiab   www.tudengipaevad.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.