"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Heategevuslik kunstioksjon (0)
14. mai 2012

Pelgulinna sünnitusmaja kogub toetust SiPAP-aparaadi ostuks, et aidata hingamispuudulikkuse sündroomiga enneaegseid vastsündinuid. Heategevuslikul kunstioksjonil 17. mail algusega kell 19 hotellis Swissôtel on väljas tuntud kunstnike Jüri Arraku, Olav Marani, Toomas Vindi, Laurentsiuse, Tiit Pääsukese, Andres Toltsi, Jaan Toomiku, Kaido Ole, Alice Kase, August Künnapu jt tööd. Osalemissoovist saab teada anda e-postiga toetusfond@synnitusmaja.ee või tel 555 28323 (Eeva Kauba).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.