"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
17A buss ei sõida aasta aega (0)
21. mai 2012

Seoses Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimise ja tunnelite ehitusega suletakse bussiliin 17 A ja tihendatakse nr 17 busside sõidugraafikut selle aasta 1. juunist kuni 31. augustini 2013. Liini 17A bussid ei saa sõita Filtri teel ega peatuda Juhkentali ja Veskiposti peatustes, 17. liini bussid sõidavad Juhkentali tänaval paikneva Autobussijaama peatuseni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.