"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta rattaparklad on avatud 22. septembrini (0)
21. mai 2012

Eelmisest nädalast on taas avatud Tallinna tasuta valvega jalgrattaparklad.

Parklad asuvad Vabaduse väljakul Jaani kiriku juures ning Harju ja Niguliste tänava nurgal, kus on võimalik ka rattaid rentida. Parklad on avatud iga päev kella 8-20.

Lisaks parkimisele on võimalik teha pisiremonti, näiteks keti õlitamist, rehvide pumpamist jm väiksemaid reguleerimistöid.

Kommunaalameti tellimusel on valminud ka 3000 voldik-kaarti «Jalgrattateed Tallinnas 2012», mida jagatakse linnaosade infosaalides, turismiinfokeskuses Niguliste 2/Kullassepa 4 ning ratta- ja liiklusteemalistel väliüritustel.

Kaardi ühel poolel on Tallinna kergliiklusteed koos looduslike vaatamisväärsustega ja viidetega kesklinna huviväärsustele, samuti on kirjas suuremad terviserajad. Kaardi teisel poolel on ülevaade Tallinna lähivaldade kergliiklusteedest koos Harjumaal asuvate looduslike vaatamisväärsustega. Lisaks on kaardil eraldi välja toodud suuremad rattapoed, kus on võimalik jalgrattaid remontida ja hooldada.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.