"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Koolibussidel algab vaheaeg (0)
04. juuni 2012

1. juunil lõpetasid kevadhooaja koolibussid, mis on Tallinna koolide õpilasi teenindanud 2007. aasta veebruarikuust. Koolibussid pakuvad iga koolipäeva hommikul enam kui 200 õpilasele võimalust lapsevanemast sõltumatult mugavalt bussiga kooli jõuda.
Kuna õpilased on koolibussi projekti hästi vastu võtnud, jätkavad koolibussid nende teenindamist ka 2012. aasta sügisel. Päikselist ja turvalist koolivaheaega!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.