"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tulevad külla Lõuna-Eesti kultuuriansamblid (0)
06. august 2012

10.-12. augustini esinevad programmi «Ava lava, Tallinn!» raames Raekoja platsil kultuurikollektiivid Lõuna-Eestist. Samal ajal toimub ka suvine Raekoja platsi laat, kus osalevad Lõuna-Eesti ettevõtjad ja kaubitsejad, kaasa saab lüüa töötubades (viltimine, sepistamine, puutöömeistrid jne). 10. augustil astuvad teiste hulgas üles Anna-Minna naistantsurühm ja Engepilli pereansambel, Tõrva laulustuudio ja ansambel Ummamuudu, 11. augustil Väägvere külakapell, tantsurühm Oravad, Siidisõsaro, tantsurühm Päripidi ja Elva puhkpilliorkester.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.