"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kogupere festival ootab Männi parki lustima (0)
27. august 2012
Festivalil tegutseb hulk maskotte, kel kõigil on peredega tegeledes oma ülesanne. Panda aitab korraldada lastele jooksuvõistlusi.

Mustamäel Männi pargis toimuval tasuta koguperefestivalil saavad vanemad Kihnu Virvet kuulata ja lapsed Pipi diskol tantsu lüüa.

Sündmusel saab osaleda 1. ja 2. septembril keskpäevast alates. «Kava on mõlemal päeval sama, nii et külastaja saab valida endale sobiva aja. Vaid peaesinejad laval on erinevad,» seletas ürituse korraldaja Riina Paavo.

Esimesel päeval on peaesinejaks Kihnu Virve, teisel Teele Viira. Paavo sõnul polnud raske Kihnu Virvet Mustamäele esinema saada. «Ta on meie hea koostööpartner, kes esinenud teistelgi meie üritustel,» lausus Paavo.

Mängujuhtideks hulk maskotte

Festival jaguneb pargi laululaval toimuvaks lavaprogrammiks ning mujal pargis toimuvaks võistluste ja mängude programmiks.

Festivali mängud ja võistlused on mõeldud kõigile huvilistele sõltumata vanusest. «Kõiki võistlusi ja mänge viivad läbi ning auhindu jagavad festivali maskottidest peakohtunikud,» selgitas Paavo. «Festivali päevajuht Pipi on peakohtunikuks puslede kokkupanemise võistlusel. Orav korraldab ehtsa rodeo, Prügihunt õpetab lastele prügi õigesti sorteerima, Kinder Surprise koondab kõik lapsed pikima pildi joonistamise aktsioonile ning Chupa Poiss korraldab lastele nätsumulli ja vilekommi puhumise meistrivõistlused. Mesikäpp, Draakon ja Panda viivad läbi lastejooksu võistlused, Imeline Ämblikmees demonstreerib oma superrelvi ning festivali lõpetab Pipi lastedisko, kus parimatele tantsijatele antakse auhinnad.»

Batuudid ja ponid

Lisaks ootavad lapsi suured batuudid, ponid ja hobused, elektriautod ja näomaalingud. Festivalil näitavad oma oskusi vabatahtlik reservpäästerühm ja Nublu, politseiamet ja Lõvi Leo, avatud on mupo infotelk ning Remedexi tervisetelk.

«Perefestival on traditsiooniline üritus, mis seekord toimub vist juba 14. korda,» rääkis Paavo. «Varem toimusid meie ettevõtmised lauluväljakul ja loomaaias, nüüd oleme koostöös Mustamäe linnaosaga leidnud endale uue püsiva paiga Männi pargis.»

Lavaprogramm

kl 12 festivali pidulik avamine; kommisaluut; maskottide laulu- ja tantsushow

kl 13 pikima pildi joonistamine

kl 14 maskottide kross; lastejooks; mullinätsu ja vilekommi puhumise võistlused

kl 15 laste zumba tantsuvõistlus; akrobaatikaklubi Twister, Primavera tantsustuudio.

kl 16 puslede kokkupanemise võistlused; mullinätsu ja vilekommi puhumise võistlused.

kl 17 Kihnu Virve kontsert (1. september), Teele Viira kontsert (2. september)

kl 18 laste zumba tantsuvõistlus; Pipi lastedisko
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.