"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suvelõpu piknik luule ja muusikaga (0)
27. august 2012

 Neljapäeval, 30. augustil kell 18 toimub Kännukuke raamatukogu (E. Vilde tee 72) hoovis keskraamatukogu kirjandushooaja avamine.
Üritusel «Piknik raamatu ja muusikaga» astuvad üles hinnatud ja armastatud autorid. Oma ja teiste luuletajate loomingut esitab kirjanik ja kriitik Jan Kaus ning oma luuletloeb ette Birk Rohelend. Luuletajatele sekundeerib lehepillimängija ja saate «Eesti talent» võitja Erki-Andres Nuut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.