"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital avati Burmani loomingu näitus (0)
10. september 2012

Pirita linnaosavalitsuse (Merivälja tee 24) teisel korrusel saab vaadata näitust isa ja poeg Karl Burmani  loomingust. Mais möödus Eesti esimese professionaalse arhitekti Karl Burman vanema sünnist 130 aastat. Karl Burman noorem (1914-2001) sai tuntuks akvarellistina. Väljapaneku tööd pärinevad Daisy Järva erakogust. Burmani projekteeritud puitvilla Meriväljal Lääne teel pälvis mullu linna kultuuriväärtuste ameti tunnustuse kui kõige paremini restaureeritud maja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.