"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ajaloomuuseum tutvustab haridustegevusi (0)
15. oktoober 2012

Teisipäeval, 16. oktoobril kell 16 toimub Suurgildi hoones (Pikk 17) infopäev, kus muuseumipedagoogid tutvustavad ajaloomuuseumi haridusprogramme.
Ajaloomuuseum pakub elamuslikke ja põnevaid haridustegevusi nii Suurgildi hoones kui ka Maarjamäe lossis. Tutvustatakse juba kasutusel olevaid programme ja antakse ülevaade uutest. Pikemalt tuleb juttu detektiivimängule üles ehitatud hariduslikust tegevusest «Vettpidavad tõendid», mille raames saab programmis osaleja end seada uudishimuliku arheoloogi rolli.
Üritus on kõigile õpetajatele tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.