"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Arstid jätkavad streikimist ka sel nädalal (0)
22. oktoober 2012

Möödunud neljapäeval ei jõudnud arstide liit, haiglate liit ja sotsiaalminister kokkuleppele, mistõttu streik jätkub ka sel nädalal.

Vastavalt arstide liidu, tervishoiutöötajate kutseliidu ja haiglate liidu kokkuleppele jätkuvad streigi ajal eriarstide vastuvõtud alla 18-aastastele lastele ja rasedatele, samuti haiglate onkoloogia- ja hematoloogiaosakondades. Küll aga jäävad ka sel nädalal ära plaanilised operatsioonid, sellest annab haigla patsiendile teada. Erandina toimuvad operatsioonid alla 18-aastastele ning onkoloogilistele patsientidele, samuti erakorralised operatsioonid. Operatsiooni erakorralisuse üle otsustab raviarst.

Haiglaravil viibivate patsientide ravi ei katkestata.

Tööd jätkavad kõigi Tallinna haiglate erakorralise meditsiini osakonnad (EMO-d), sh Harju kiirabi ja intensiivravi osakonnad. Vältimatut arstiabi osutatakse kõigile patsientidele, kes seda vajavad. EMO arstid juhivad tähelepanu, et EMO-sse pole mõtet pöörduda patsiendil, kelle vastuvõtt polikliinikus ära jääb. EMO ei asenda ega kiirenda eriarsti vastuvõtule jõudmist ning retsepte saab pikendada perearsti juures.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.