"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Uued kursused rahvaülikoolis (0)
29. oktoober 2012

Novembris alustavad Tallinna rahvaülikoolis (Estonia pst 5a) ka mõned uued kursused, sh klaverimäng kõigile Marit Mõistliku juhendamisel ning keha, meele ja hingamise treeningud Hiina moodi perearstina praktiseerinud Udo Ufferti õpetusel. Harjutused on jõukohased igale vanusele, füüsilisest vormist sõltumata. Kogu kursuste ülevaade ja registreerimine www.kultuur.ee Novembrist saab rahvaülikoolis näha ka Liisa Tomasbergi fotonäitust «Taimest tulnud».

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.