"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnapea külastas Peterburis Eestiga seotud ettevõtteid (0)
26. november 2012

Tallinna linnapea Edgar Savisaar viibib 22.-25. novembrini Peterburis, kus külastas Eestiga seotud ettevõtteid ja kultuuriasutusi. Linnapea sõnul on Peterburi oma läheduse tõttu meie ettevõtetele ahvatlev turg, ent riigi idasuunalise välispoliitika tõttu paraku varjusurmas. «Tallinna korraldatud ettevõtluspäevadel ja messidel kuuleme järjest sagedamini ettevõtjate soovi pääseda oma kaupadega idaturule. Ma usun, et hea tahtmise korral, vastavaid kogemusi vahetades on see võimalik,» märkis Savisaar.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.