"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aidake valida Tallinna aasta parimaid sportlasi (0)
10. detsember 2012
Gerd Kanter ja Triin Aljand.

Kõigil tallinlastel on taas võimalus osaleda Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel.

Oma hääle saab anda Tallinna spordiportaalis (www.tallinn.ee/sport) 16. detsembril kella 23.59-ni.

Parima naissportlase nominendid on Triin Aljand, Epp Mäe, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Jelena Glebova, Heli Jalaks ja Kairit Olenko. Meessportlastest on kandidaadid Heiki Nabi, Gerd Kanter, Kardo Ploomipuu, Lembit Aaslav-Kaasik, Andrei Bokan, Rene Lett, Alar Pauklin ja Martti Aljand ning võistkondadest Eclex korvpallinaiskond, BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, Selveri võrkpallimeeskond, Nõmme Kalju jalgpallimeeskond ja SK Augur saalihokimeeskond.

Tallinn tunnustab ja autasustab oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juba 18. korda traditsioonilisel linnapea pidulikul vastuvõtul 17. detsembril kell 16 raekojas.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.