"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo on teinud miljoni eest trahve (0)
10. detsember 2012

Tallinna munitsipaalpolitsei on tänavu 11 kuu jooksul piletita sõidu ja valesti parkimise eest määranud kokku 985 421 euro eest trahve.
Ühistranspordiseaduse alusel ehk piletita sõidu eest tegi munitsipaalpolitsei 28 264 trahviotsust ja määras trahve üldsummas 572 460 eurot. Liiklusseaduse alusel ehk parkimisalaste rikkumiste eest tegid munitsipaalpolitseinikud 11 kuu jooksul 20 453 trahviotsust ning määrasid trahve kokku 412 961 euro eest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.