"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ehitus Tallinnas elavneb (0)
25. jaanuar 2013

Mullu anti Tallinnas nii ehitus- kui ka kasutuslube välja rohkem kui eelnevatel aastatel, seega on ehitustegevus hoogustunud. Linnaplaneerimise amet andis igal tööpäeval välja keskmiselt 16 ehitamisega seotud luba ning registreeris kuus ehituse alustamist. Kokku väljastas amet 2012. aastal 2081 ehitusluba ja 606 kirjalikku nõusolekut, kooskõlastusi muudatus- või väikeehitiste projektidele anti 192. Tunamullu olid need arvud vastavalt 1875, 450 ning 164. Kirjalik nõusolek väljastatakse, kui soovitakse ehitada väikeehitist, muuta tehnosüsteeme või rajada piirdeaeda.
Suurenes ka kasutuslubade arv – kui aastal 2010 väljastati neid 898 ja 2011 895, siis mullu anti välja 1217 kasutusluba, nende seas teletornile ja lennusadama vesilennukite angaaridele. Ehitamisega alustati 1461 objektil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.