"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnamuuseumis saab arheoloogiametit proovida (0)
25. jaanuar 2013

Laupäeval, 26. jaanuaril algusega kell 13 saavad lapsed linnamuuseumis (Vene  17) ise arheoloogina väljakaevamistel kätt proovida. Lisaks viiakse koos juhendajaga taskulambi valgel läbi põnev retk uuel näitusel.  Seejärel saavad kõik soovijad asuda meisterdama savist linnukujulisi  vilespille, rahakassasid ja mängutäringuid. Samal ajal, kui lapsed meisterdavad, on vanematel võimalus koos arheoloogiga uue näitusega tutvuda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.