"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo sai maskotiks lumeleopard Lauri (0)
18. märts 2013

Konkursile laekus sadu kavandeid, sealhulgas ainuüksi Juhkentali gümnaasiumist 77.

Maskoti lõpliku kujundaja kunstnik Martinus Klemeti sõnul kujunes lõpptulemus mitme eri ideekavandi põhjal, mistõttu ainuisikulist võitjat nimetada on raske.

Mupo juhataja Monica Rand andis üle auhinna kuueaastasele Triinu Jõesaarele Lepistiku lasteaiast, kelle ideekavand krokodill Mupet võitis ametisisese hääletuse tulemusel töötajate lemmiku tiitli. Tüdruku sõnul on krokodill tugev ja vahva kuju, kes peab kinni busse ja palub inimestel käituda korralikult. Triinu leidis, et ka praegune maskott on väga lahe – kõige rohkem meeldis talle lampidest moodustatud valgusfoor maskoti särgil.

Viimast päeva mupo juhataja ülesandeid täitev Rand jäi rahule nii konkursile laekunud tööde hulga (365) kui ka koostööga kunstnik Martinus Klemetiga. «Loodame, et lumeleopard Lauri leiab sooja vastuvõtu nii lasteaedades, koolides, pereüritustel kui ka mujal linna eri paikades, kus linnavalvuri valvsat pilku vaja,» ütles Rand. «Täname kõiki osalejaid, lasteaedu, koole ja peresid, kes oma ideekavandid konkursile saatsid. Kõik tööd väärivad äramärkimist ja tänu.»
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.