"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jaani kirikus kõlab pühademuusika (0)
25. märts 2013

Corelli barokkorkester toob noore dirigendi Martin Sildosi juhatusel Suurel reedel ja Vaiksel laupäeval publiku ette barokiaja heliloojate kannatusajaks kirjutatud imekaunist muusikat. Peateos on Pergolesi «Stabat Mater», kus solistid on sopran Pirjo Püvi Vanemuise teatrist ja pikka aega Hollandis tegutsenud, kuid nüüd Eestisse naasnud kontratenor Ivo Posti. Lisaks kuuleb Posti soleerimisel Vivaldi teost «Stabat Mater». Händeli orelikontserdi solist on Imbi Tarum.
Kontserdid algavad 29. märtsil kell 18 Tartu Jaani kirikus ja 30. märtsil kell 16 Tallinna Jaani kirikus. Piletid müügil Piletilevis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.