"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tule elektri hinnatõusu vastasele rongkäigule! (0)
05. aprill 2013

Tammsaare pargist majandusministeeriumi juurde viivas rongkäigus saavad elanikud protestida valitsuse vastu, kes pole elektri hinnatõusu leevendanud.

Rongkäigu korraldavad kodanikuühendused ja Keskerakond 22. aprilli õhtupoolikul. Protestimarsil osalejad liiguvad põlevate tõrvikutega läbi kesklinna majandusministeeriumi ette ja viivad ministrile sõnumi olukorra tõsidusest Eesti inimeste jaoks. Rongkäik tuletab ühtlasi meelde 670 aasta möödumist Jüriöö ülestõusu algusest ning eesti inimeste jõudu vastu hakata neid rõhuvatele koormistele. Rongkäigus oodatakse osalema kõiki inimesi, kes pole rahul kodukulude hüppelise kasvuga.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.