"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Bussipeatustesse uued prügikastid (0)
29. aprill 2013

Linnavalitsus plaanib korraldada läbirääkimistega pakkumise ühissõidukite ootealadele prügikastide paigaldamiseks. Eelmise hankega saadud prügikastid on vananenud ning linn soovib varustada ootealad uutega. Nende paigaldust, hooldust ja remonti korraldab välireklaami eksponeerija omal kulul, prügikastide tühjendamise korraldab kommunaalamet. Prügikastidel eksponeeritavat reklaami ei maksustata reklaamimaksuga.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.