"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Inimesed on valideerimisega harjunud (0)
27. mai 2013

Valideerimine on muutunud sõitjatele harjumuspäraseks, ütles abilinnapea Taavi Aas (pildil). Isegi üle 65-aastastest sõitjatest, keda seadus valideerima ei kohusta, on vabatahtlikult ühiskaardi kasutusele võtnud 29 802 inimest, kes sooritasid märtsikuu jooksul 705 851 valideerimist.
Uue piletisüsteemi enda ülalpidamine võrreldes ID-pileti ja paberpiletisüsteemidega on linnale läinud umbes poole võrra odavamaks. Kui vana süsteemi kulu oli 2011. aastal 1,33 mln eurot, siis uue piletisüsteemi kulu 2013. aastal on 0,77 mln eurot. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.