"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Robbie Williams toob kokku rahvast kogu maailmast (0)
19. august 2013

Linn toetab Briti superstaari Tallinna kontserdi otseülekannet 60 000 euroga.

Taasiseseisvumispäeva õhtul algab lauluväljakul Briti edukaima sooloartisti Robbie Williamsi kontsert. Tegu on popartisti turnee «Take the Crown Stadium Tour 2013» ainsa kontserdiga Põhja-Euroopas, millele pileteid müüakse Eesti kõrval ka Soomes, Lätis, Leedus ja Venemaal.

Show`st valmib staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn». Williamsi kontserdi otseülekanne jõuab sadadesse kinodesse üle maailma ja Tallinn toetab seda 60 000 euroga. «Kogu projekt on Tallinna jaoks märgilise tähtsusega ning aitab tutvustada Tallinna atraktiivse reisisihina muusikasõprade seas üle maailma,» ütles abilinnapea Arvo Sarapuu, kelle sõnul on kontserdi otseülekandel lai rahvusvaheline kandepind ja see aitab tuua Tallinnale positiivset tuntust. Kontserdikülastajatele ja ülemaailmsele kinopublikule näidatakse otseülekande alguses Tallinna ja Eestit tutvustavat videoklippi kontserdile kogunenud rõõmsatest fännidest ja siinsetest paikadest.

«Tänu linna toele saab kogu see suur rahvusvaheline projekt tublisti mastaapi juurde,» rääkis kontsertfilmi režissööri Peeter Rebane ja lisas, et kokku on kavas näidata otseülekannet 28 Euroopa riigi kinodes ning salvestatuna veel 16 riigi kinodes üle maailma.

Lauluväljak avab väravad 20. augustil kell 16, soojendaja Briti popartist Olly Murs alustab orienteeruvalt kell 19.30.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.