"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neli esietendust Linnateatris (0)
26. august 2013

Linnateater avab 31. augustil oma 49. hooaja eksperimendiga «4×10 minutit»: ühel päeval on neljas eri saalis neli esietendust. Mängitakse kümne-minuti näitemänge, mille autoriteks on Linnateatri dramaturgid, publik võib neist kõigist osa saada ühest saalist teise liikudes. Juhised selleks antakse teatrivaatajale kaasa piletit ostes. Etendusi mängitakse kell 13 ja kell 19. Pääsmed  saadaval ainult linnateatri kassas (Lai 21).
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.