"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kopli ootab tasuta perepäevale ja laadale (0)
06. september 2013

Laupäeval toimub Kopli ametikooli hoovis vigursõiduvõistluse ning Anne Veski ja A-Rühma kontserdiga perepäev.

Perepäev tutvustab Kopli ametikooli, ettevõtlusinkubaatorit, spordihoonet ja noortekeskust. Kavas on vigursõiduvõistlused, ekskursioonid kooli, ettevõtlusinkubaatorisse, noortekeskusesse ja spordihoonesse, näidisesinemised jm.

Ürituse korraldavad Kopli arenduskeskus ja Kopli Selts. «Sellest peaks tulema üks tõeliselt vahva päev nii noorele kui ka suurele, oleme tõesti kõigi peale mõelnud!» ütles ettevõtmise peakorraldaja, Kopli arenduskeskuse eestvedaja Kätlin Viksne. «Lisaks saab laupäevaks valmis kauaoodatud tee otse Kopli tänavalt Kopli arenduskeskuse sisehoovi.»

Avatud on tasuta pood, kus saab enesele mittevajaliku eseme vahetada vajaliku vastu. Maitsta saab eri rahvuste toite, muusikalise laua katavad aga Anne Veski, A-Rühm, noor räpigrupp Gorõ Lana ja teised. Uut moodi toiduvalmistamist koos eriefektidega esitleb Food Studio toiduteater.

Kavas on ka suur sügislaat, kus müüakse kõike alates sügisandidest ja aiasaadustest tekstiili ja käsitööni. Lapsi ootab hiiglaslik batuut ja bungee. Üritusele tulnutega on lubanud seltsida ka linnapea Edgar Savisaar. Ettevõtjatele on kavas äriidee võistlus auhinna peale. Üritused toimuvad kella 12-21.

Põhja-Tallinna linnaosa vanema Karin Tammemägi sõnul aitab perepäev kaasa, et ametikool poleks ainult õppimise paik, vaid et sellest koos kompleksi kuuluvate teiste asutustega kujuneks tasapisi laiemas mõttes kohalik kogukonnakeskus. «Põhja-Tallinnas on tugev pereürituste traditsioon ja eelseisev perepäev sobitub sellesse suurepäraselt,» lausus Tammemägi.

Tänavu jaanuaris tegutsema hakanud Kopli arenduskeskuse üks eesmärk on pakkuda Kopli elanikele võimalust midagi oma kätega teha või siis millegi tegemist õppida.

Lisainfo http:/tallinn.ee/kopliarenduskeskus/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.