"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Edgari kohvik ootab tallinlasi pirukale ja tantsule (0)
23. september 2013

Alanud nädalal tutvustab linnapea kohvik Lasnamäed ja Piritat ning kutsub ekskursioonile kloostrisse ning luule- ja tantsuõhtutele.

Edgari kohvik on hubane kohtumispaik, mis ootab sind iga päev kella 12-20 Harjumäe kõlakojas.

Teisipäeval, 24. septembril kell 13 on kavas ekskursioon dominiiklaste Püha Katariina kloostrisse. Kohtutakse mungaga ja räägitakse dominiiklaste elust Tallinnas. Kokkusaamine Müürivahe 33, vajalik eelnev registreerumine kohvikus.

Kolmapäev, 25. september on Lasnamäe päev. Kell 15 räägib Lasnamäe arengust linnaosavanem Olga Ivanova. Tund hiljem toimub näomaalingute õpituba ning kodanike aktiivsusest räägib volikogu liige Marika Juuse. Kell 17 esineb abilinnapea Kalle Klandorf ettekandega Lasnamäele investeerimisest, päeva lõpetab kell 18 algav Eduard Tomani kontsert.

Neljapäev, 26. september on Pirita päev. Kell 15 annab abilinnapea Taavi Aas ülevaate Tallinna tasuta ühistranspordist ning kell 16 saab Jelena Eestalu juhendamisel teha erinevaid terapeutilisi loovtegevusi. Kell 17 räägib karikaturist ja kunstnik Hugo Hiibus nalja mõistmisest ja päeva lõpetab iganeljapäevane Edgari tantsuõhtu, kus seekord laulab tantsuks Ivar Kaldam.

Reede, 27. september on Lasnamäe päev, mida alustab kell 15 Lasnamäe halduskogu esimees Elmar-Johannes Truu sotsiaalpoliitika teemalise ettekandega. Kell 16 kõneleb linnavolikogu liige Marika Juuse sotsiaalsest ettevõtlusest, lapsed ja teised meisterdamishuvilised saavad samal ajal osaleda Olga Kokšarova juhendamisel paberi meisterdamistehnika õpitoas. Kell 17 räägib linnavolikogu liige Leonid Mihhailov ühistranspordist ning päeva lõpetab kell 18 algav Sergei Maasini muusikaprogramm.

Laupäeval, 28. septembril on taas Pirita päev. See algab kell 14 Hugo Hiibuse joonistamise töötoaga, millele järgneb kell 15 humorist Raimo Aasa mõtisklus huumorist eile, täna ja homme. Kell 16 rõõmustab publikut Erich Kriegeri välikontsert ning päevale panevad muheda punkti kell 17 Toivo Tootseni reisimuljed.

Vaata lisainfot ja programmiwww.keskerakond.ee/edgarikohvik
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.