"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ivo Lille isiknäitus (0)
18. oktoober 2013

Näitus «Cool Glass» ehk «Klaaskuul» eksponeerib külmtöödeldud klaasskulptuure.  «Klaas ei pea ilmtingimata olema kuum, see– võib olla ka külm ja ikkagi väga cool,» leiab kunstnik Ivo Lille. «Tahaksin nüüd kaaslinlastele näidata ligi kolmekümne aasta jooksul karastunud «külmamehe» kogemuste ja lihvitud oskuste tulemusena valminud töid.» Näitust saab Kunstihoone galeriis  vaadata 3. novembrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.