"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Uus bussiliin viib Õismäelt ja Mustamäelt Ülemistele (0)
22. november 2013
Andres Harjo.

Linn avas uue liini Ülemiste tööstus- ja ärilinnaku ettepanekul, et elanikud saaks mugavamalt tööl käia.

1. detsembrist alustab tööd bussiliin nr 45, mis sõidab Õismäelt Mustamäe ja Nõmme kaudu Ülemiste City tööstus- ja ärilinnakusse. «Buss sõidab tööpäevadel nn katkestatud režiimiga,» ütles transpordiameti juhataja Andres Harjo. «See tähendab kella 6–10 ja õhtupoole kella 15-20, kattes ära tipptunnid, töölemineku ja töölt tuleku aja. »

Sõiduplaan on üleval veebis aadressil http://soiduplaan.tallinn.ee/#bus/ 45%28al01.12%29/a-b

Harjo lisas, et vajadusel võidakse sõidugraafikut pikendada. «Ülemiste City oli ise huvitatud, et inimesed saaksid tööpäeva hommikul sinna ja õhtul sealt jälle koju,» lausus ta. «Seal on veel üks kõrgkool, kus õppetöö toimub ka laupäeviti, aga eks see selgub hiljem, kas ka nädalavahetustel on selle liini järgi vajadust.»

Uut liini on vaja, et saaks Mustamäelt ja Õismäelt Ülemiste Citys tööl käia. Linnakus tehtud küsitluse järgi sooviti Ülemistesse sõita ka Pääskülast, kuid selleks tuleb Harjo sõnul Järvel ümber istuda.

Buss hakkab sõitma Väike-Õismäe Pargi & Reisi parkla juurest ja marsruut kulgeb mööda Õismäe teed (lõunakaar), Ehitajate teed, Pärnu maanteed, Järvevana teed, Tartu maanteed, Suur-Sõjamäe, Ääsi, Valukoja, Lõõtsa, Suur-Sõjamäe tänavat, Järvevana teed, Pärnu maanteed, Ehitajate teed, Õismäe teed (lõunakaar) Väike-Õismäe P&R parklani. Peatused on vastavalt Väike-Õismäe P&R, Väike-Õismäe, Kullerkupu, Nurmenuku, Autobussikoondis, E.Vilde tee, Männi, Tehnikaülikool, Nõmme, Roheline, Rahumäe, Kirde, Kurni, Risti, Järve, Renniotsa, Filtri tee, Järvevana, Ülemiste jaam, Dvigatel, Kaubajaama, Valukoja, Lõõtsa, Dvigatel, Ülemiste jaam, Filtri tee, Renniotsa, Järve, Virve, Risti, Kirde, Rahumäe, Roheline, Nõmme, Tehnikaülikool, Männi, E.Vilde tee, Autobussikoondis, Nurmenuku, Kullerkupu Väike-Õismäe, Väike-Õismäe P&R.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.