"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Muutlikud ilmad raskendavad teeolusid (0)
09. detsember 2013

Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul on kogu olemasolev tänavakoristustehnika kõrgendatud valmisolekus ning eriti suurt tähelepanu pööratakse libeduse ennetamisele ühistranspordiliiklusega peatänavatel ja teetõusudel. Kommunaalamet soovitab kõigil liiklejail pidevalt ilmaprognoose jälgida, sest detsembrikuu ilm on tavapäraselt väga muutlik. Ühtlasi tuletab kommunaalamet meelde, et kõnniteede puhastamise eest vastutab teega külgneva kinnistu omanik ja libeduse tõrjet peab tegema vastavalt vajadusele, s.t vajadusel mitu korda päevas, mitte ainult hommikul. Küsimustega võib pöörduda linna abitelefoni 1345 poole.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.