"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna parimad on Novosjolov ja Embrich (0)
23. detsember 2013

Linnapea Edgar Savisaar kuulutas raekojas välja Tallinna lõppeva aasta parimad sportlased ja võistkonna.

Parimateks tunnistati vehklejad Nikolai Novosjolov ja Irina Embrich ning BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond.

«Aasta 2013 on olnud Tallinna sportlastele väga edukas,» ütles Savisaar. «Vehkleja Nikolai Novosjolov ja maadleja Heiki Nabi võitsid maailmameistrivõistlustel kuldmedali ning kettaheitja Gerd Kanter ja ujuja Kardo Ploomipuu pronksmedali, vehkleja Irina Embrich tuli Euroopa meistriks vehklemisnaiskonna koosseisus ning kergejõustiklane Kairit Olenko saavutas kurtide olümpiamängudel hõbe- ja pronksmedali. Need on tõesti silmapaistvad tulemused, sest konkurents tippspordis on väga tihe. Rõõmu saab tunda ka sellest, et kõik meie pallimängude võistkonnad, nii FC Levadia jalgpallis, Tallinna Selver võrkpallis kui ka BC Kalev/Cramo ja Tallinna Eclex korvpallis võitsid Eesti meistritiitli.»

Savisaar lisas, et aasta lõpul parimate sportlaste ja olümpiaveteranide tunnustamine on saanud traditsiooniks: «See ilus ettevõtmine toimub juba 19. korda ja linnaelanikud osalevad parimate valimisel väga aktiivselt.»
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.