"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hääleta oma lemmikfoto poolt (0)
20. jaanuar 2014

Fotovõistlusele «Tallinna valgus» laekus 141 autorilt kokku 354 fotot. Žürii valib välja parima võistlustöö ja rahva lemmiku valimine kestab kuni 21. jaanuarini konkursi kodulehel http://fotokonkurss.tallinn.ee/  Parimatest töödest koostatakse näitus. Auhindade kätteandmise ja näituse korraldamise aeg avalikustatakse koos konkursi võitjate väljakuulutamisega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.