"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lapsed saavad peagi taas lumelinnas lustida (0)
10. veebruar 2014

Rahva lemmikutest lumekujud saavad preemia.

Laupäeval, 15. veebruaril kell 13 avatakse Snelli tiigi ääres Toompargis Väikese Tomi lumelinn. Lisaks atraktsioonidele aitavad avapäeval nahavahe soojas hoida kuum supp ja tee.

Lumelinn on meeleolukas traditsiooniline talveüritus, järjekorras juba kümnes. Lumest vormitakse vahvaid skulptuure ja libedate radadega atraktsioone. Tänavuse lumelinna teema on «Väike Tom liikluses». Lisaks Toompargile püstitatakse sel aastal lumeatraktsioonid ka Politseiaeda ja Koidu parki (kummassegi üks), et läheduses elavatel lastel oleks võimalik ka kodu juures lustida.

Kesklinna vanema Mihhail Korbi sõnul on lumelinna näol tegemist toreda ettevõtmisega, mis meeldib kindlasti kõigile lastele ning hingelt noortele. «Lumelinn on linnaelanike jaoks suurepärane viis talve nautida,» ütles Korb. «Taolised üritused on ka edaspidi Kesklinna valitsuse prioriteediks.»

Lumeskulptuuride ehitamisel Toompargis võistleb kuus, peamiselt gümnaasiumiõpilastest koosnevat võistkonda: 21. Kool, Ühisgümnaasium, Juhkentali gümnaasium, Mustamäe Humanitaargümnaasium, Humanitaargümnaasium, Kesklinna Vene gümnaasium, Tõnismäe reaalkool ja Kesklinna valitsuse võistkond.

Kõik võistlustööd asuvad pargi keskel Snelli tiigi ääres.

Lumelinna avapeol esinevad tantsutüdrukud ja kohal on mängujuht Väike Tom. Pakutakse kuuma suppi ja teed. Kõiki osalevaid meeskondi ootab hinnaline kinkekaart. Avamisel osalevad inimesed saavad lumeskulptuuride seast valida enda lemmiku. Rahva lemmikuks osutunud võistkonnale pannakse välja eripreemia.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.