"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta kontsert keskraamatukogus (0)
10. märts 2014

Keskraamatukogu suures saalis (Estonia pst 8) esineb 12. märtsil kell 17.30 pianist Diana Liiv, kes esitab Jaan Koha, Pierre Boulezi, Malle Maltise, Helena Tulve ning Mirjam Tally klaveriloomingut. Kontsert kuulub kammermuusika sarja ning tõotab korraldajate sõnul tulla kevadiselt värske ja fantaasiarikas. Romantikat lisavad noorte Eesti naisheliloojate põnevad klaveripalad.
Diana Liiv on aktiivne pianist ja kammermuusik. Ta on lõpetanud EMTA magistrantuuri professor Peep Lassmani klaveriklassis ja Marje Lohuaru kammeransambliklassis, esinenud mitmel pool maailmas nii ansambli koosseisus kui ka soolokontsertidega ning nimekate kontsertorkestrite solistina.  Kontsert on tasuta

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.