"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teenindusbüroos saab uurida ajaloolisi linnakaarte (0)
24. märts 2014

Riigiarhiivi kaardid näitavad tuttavaid paiku läbi aegade.

Linnavalitsuse teenindusbüroos (Vabaduse väljak 7) saab kuni 21. aprillini tutvuda väljapanekuga ajaloolistest Tallinna kaartidest.

Riigiarhiivis säilitatavatel vanadel linnakaartidel on Tallinn ja selle ümbrus. Vaataja saab võrrelda pealinna eri aegadel ja leida tuttavaid kohti. Näituse koostas Liivi Uuet ja kujundas Gerli Raadik.

Lisaks näitusele saab külastada Riigiarhiivi andmebaasi www.ra.ee/kaardid, kus saab tutvuda rohkem kui 20 000 kaar-diga eri aegadest, mis kujutavad kõikvõimalikke Eestimaa paiku. Leidub topograafilisi, hüdrograafilisi, haldusjaotuse, teede- jm kaarte, samuti maade ja metsade kasutamise ja omandiõigusega seotud plaane.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.