"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lugeja kirjutab (0)
31. märts 2014

Soovin tänada abilinnapead dr Merike Martinsoni Haabersti munitsipaalperearstikeskuse eest.

Asi on selles, et mitte ükski teine n-ö nimistu ei võtnud oma hingekirja Tallinna kesklinna sissekirjutusega, kuid tegelikult Tabasalus elavat vanainimest, minu ema. Poole aasta jooksul helistasin läbi mitmeid, k.a omaenda perearsti, Tabasalu perearstid, kesklinnast Ravi 18 perearsti (mida, muide, soovitas haigekassa) ja siis lõpuks Ehitajate tee 139, mida haigekassa soovitas teise valikuna.

Täna lõpuks tuli meile vastu Sergei Fjodorov Haaberstist (ema on ametlikult tema nimistus 1. aprillist) ja isegi nõustas telefoni teel. Kahtlustan, et pean vist tänama Teid, et Haabersti perearstid on olemas!

Tervitades

Tiina
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.