"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maist õhupalliga linnavaateid nautima (0)
28. aprill 2014

Vanasadamast pääseb mai lõpus hiiglasliku heeliumiga täidetud õhupalli gondlisse, et selles 120 meetri kõrgusel linnavaateid imetleda.  Õhupallisõitu saab teha septembri lõpuni iga päev kella 8-20, kui tuul lubab. Kohapeal asub ka kohvik ja pagasihoid. Maa külge ankurdatud vaateplatvorm ehk gondel mahutab kuni 30 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.