"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn tunnustab tegusaid õpilasi (0)
16. mai 2014
Tallinna Haridusamet

19. mail kell 16 tunnustab linn Õpetajate majas pealinna tegusaimaid õpilasi, konkursside „Tallinna tegus õpilane“, „Tallinna noor kultuuritegija“ ja „Tallinna tegus sporditegelane“ laureaatidele annab auhinnad üle abilinnapea Mihhail Kõlvart.

Mihhail Kõlvarti sõnul on Tallinna koolides õpilasi, kelle tegemised ja saavutused on eeskujuks enamusele täiskasvanutestki. „Noored rakendavad oma energiat lisaks õppimisele ühiskondlikul tasandil ja heategevuses, neil on suurepärased organisaatorivõimed, nad saavutavad tipptasemel tulemusi spordis, muusikas ja kunstis, või siis teevad nad seda kõike korraga,“ rääkis abilinnapea. „Nüüd juba kuuendat aastat järjest toimunud konkurssidega soovime tunnustada õpilaste loovat tegevust ja saavutusi ning neid ka avalikkusele tutvustada.“

Konkursile „Tallinna tegus õpilane“ oodati osalema õppureid, kes on oma tegutsemisega eeskujuks teistele, innustavad eakaaslasi, viivad ellu omaalgatuslikke ideid, korraldavad õpilasüritusi ja heategevuskampaaniaid ning on aktiivsed linnakodanikud.

Tunnustuse „Tallinna tegus õpilane 2014“ saavad Heleri Pärmik (Jakob Westholmi Gümnaasium), Grettel Killing (Tallinna 21. Kool), German Levenets (Tallinna Linnamäe Vene Lütseum), Katliin Lember (Tallinna Reaalkool), Aivar Kamal (Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium), Anita Kurõljova (Tallinna Kopli Noortemaja), Rasmus Kisel (Gustav Adolfi Gümnaasium), Anett Veske (Tallinna Rahumäe Põhikool) ja Ilja Samoilov (Tallinna Läänemere Gümnaasium).

Konkurss „Tallinna noor kultuuritegija“ on mõeldud Tallinna üldhariduskoolide aktiivsetele, loomingulistele ja kultuurihuvilistele õpilastele ning „Tallinna tegus sporditegelane“ spordivaldkonna eestvedajatele ning tervislike eluviiside propageerijaile.

Tunnustuse „Tallinna noor kultuuritegija 2014“ pälvivad Paola Meidra (Lasnamäe Muusikakool), Katrin Aasmaa (Tallinna Saksa Gümnaasium), Kaarel Orumägi (Tallinna 32. Keskkool), Anastassia Meritee (Tallinna Pae Gümnaasium), Karin Kuulpak (Gustav Adolfi Gümnaasium) ja Tõnu Tamm (Tallinna 32. Keskkool).

Tallinna tegusad sporditegelased 2014 on Tauri Tamm (Tallinna Tehnikagümnaasium), Mariliis Muuga (Kadrioru Saksa Gümnaasium), Laura Noor (Tallinan Reaalkool), Tristan Viidas (Rocca al Mare Kool), Nikita Dvorkin (Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasium) ja Gerli Liinamäe (Pirita Majandusgümnaasium).

Tunnustusega kaasneb spetsiaalne keraamiline meene ja Solarise kinkekaart 40 euro väärtuses.

Kandidaate tunnustustele võisid esitada haridusasutuste juhtkonnad, õpetajad, õpilasomavalitsus, kaasõpilased, hoolekogu või lapsevanemad.

Sel aastal laekus kokku 45 taotlust. Laureaadid selgitas välja žürii koosseisus Andres Vakra, Meelis Kond, Viivi Lokk, Urmas Sadam, Rita Rumm ja Merike Kivimäe.

Põhjalikuma info laureaatide kohta leiab Tallinna Haridusameti kodulehelt www.haridus.ee.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.