"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Bussiliinid nr 7, 13, 50 ja 58 suunatakse pühapäeval ümbersõidule (0)
23. mai 2014

Tallinna Transpordiamet teatab, et seoses liikluse sulgemisega Pae tänava Peterburi tee suunalisel lõigul Majaka põiktänavast kuni Kiive tänavani suunatakse bussiliinid nr 7, 13, 50 ja 58 pühapäeval, 25. mail Peterburi tee sõidusuunal ümbersõidule.

Tallinna Transpordiamet teatab, et seoses liikluse sulgemisega Pae tänava lõigul Peterburi tee sõidusuunal enne Majaka põigi ja Kiive tänava ristmikku suunatakse 25. mail kella 08.00-st kuni 22.00-ni liinide nr 7, 13, 50 ja 58 autobussid Peterburi tee sõidusuunal ümbersõidule marsruudil Pae tänav, Väike-Paala tänav, Kiive tänav ja Pae tänav, teatas Raepress. Ümbersõidul tehakse  Kiive peatus Pae tänaval enne Väike-Paal tänava ristmikku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.