"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas liigub põdrakari (0)
23. mai 2014

Päästeameti häirekeskusele on reede hommikul laekunud mitmeid teateid mööda linna ringi jooksvatest põtradest.

Varahommikul jooksid kolm põtra Nõmmel üle sõidutee, üks neist sai löögi autolt, teatas Põhja päästekeskus BNS-ile. Autojuht õnneks vigastada ei saanud, minema jooksid ka põdrad. Põtru on nähtud veel Mustamäel Akadeemia teel ja Saue linnas.

Enamasti on linna sattunud põtrade puhul tegemist noorte loomadega, kes ei oska iseseisvalt veel hästi orienteeruda. Metsloom on linna sattudes nagunii paanikas, linnas looma nähes on mõistlik helistada hädaabinumbril 112 ja öelda tema võimalikult täpsed koordinaadid. Kindlasti tuleb metslooma nähes vähendada autol sõidukiirust, sest ootamatult teele hüppav loom võib tekitada liikluses paraja segaduse.

Lastele tasub meenutada, et ühtegi võõrast looma ei tasu minna katsuma, üldse on targem neid vaadata ohutust kaugusest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.