"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haigekassa vähendas erakliiniku rahastamist kolmandiku peale (0)
26. mai 2014

Lasnamäel asuv erakliinik Balneom on pakkunud lasnamäelastele erakorralist abi 20 aastat, kuidas aga edaspidi meditsiinilise abi osutamine selles kliinikus toimuma hakkab pole päriselt selge.

Lasnamäel piiratakse erakorralise arstiabi osutamist

 

 

Põhjus on selles, et erakliiniku vana leping haigekassaga lõppes ja uue lepingu järgi rahastab haigekassa Balneomi ainult ühe kolmandiku ulatuses sellest, mis varem. Erakliiniku traumatoloog Jana Kritt ütles Tallinna TV-le, et päevas pöördub põhiliselt kriimustuste, haavade, nihestustega ja muude taoliste vigastustega nende poole 15-20 inimest. Nüüd peavad vähemalt osa neist pöörduma teistes linnaosades asuvate meditsiiniasutuste poole.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.