"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linn saab 20 uut turvakaamerate ja keskkonnasõbraliku mootoriga bussi (0)
27. mai 2014

Tallinna Linnatranspordi saab 20 uut bussi, millel on eriti keskkonnasõbralikud mootorid ja  turvakaamerate salvestussüsteem.

Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) juhatuse esimees Enno Tamm ning firma MAN Truck & Bus AG Ida-Euroopa regiooni asepresident Roland W. Schacht kirjutasid täna alla tarnelepingu, mille alusel saab Tallinn juurde 20 uut liinibussi.

Lepingu maht on 4 322 500 eurot, mille eest jõuab tänavu detsembris Tallinnasse 15 tavalist 12 meetri pikkust ning viis 18,75 meetri pikkust liigendbussi.

“Järjekordne bussihange on olnud edukas. Aasta lõpust alates teenindab tallinlasi jälle 20 uut bussi,” ütles Tamm pärast lepingu allkirjastamist. “Tahan rõhutada, et iga neljas TLT linnaliinibuss on soetatud viimase kolme aasta jooksul.”

“Meil on väga hea meel sõlmida Tallinna Linnatranspordi AS-ga lepingut juba kolmandat korda,” kinnitas Schacht. “See näitab usaldust meie vastu ning meie toodangu kvaliteeti ja usaldusväärsust. Lepingut sõlmides aitame Tallinna Linnatranspordi AS-l tõsta bussiteenuse kvaliteeti. Oleme ka edaspidi huvitatud uute ja keskkonnasõbralike lahenduste pakkumisest.”

Võrreldes eelmisel aastal TLT ostetud 40 MAN-i bussiga on kõige suurem erinevus see, et tänavu soetatavatel bussidel on Euro 6 saastenormidele vastavad eriti keskkonnasõbralikud diiselmootorid. Kõigi ostetavate busside salongides on ka turvakaamerate salvestussüsteem.

Eelmisel aastal ostetud 40 MAN-i bussi on leidnud nii sõitjate kui bussijuhtide hulgas positiivse vastuvõtu.  Ka tänavu soetatavate busside väliskujundus vastab  Tallinna Transpordi uuele identiteedijuhisele.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.