"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Juristid korraldavad Tallinnas rahvusvahelise konverentsi (0)
28. mai 2014

Neljapäeval, 29. mail toimub Tallinnas rahvusvaheline konverents „Ettevõtte juristi positsioon Euroopa Liidus“.

Konverentsi korraldavad Eesti Juristide Liidu Ettevõtlusjuristide Ühendus ja Euroopa Ettevõtlusjuristide Assotsiatsioon, teatas Raepress.

Konverents toimub kell 14–19 RMK saalis (Toompuiestee 24). Tegemist on Eestis esmakordse selleteemalise konverentsiga. Konverentsile on registreerunud kokku sadakond inimest nii Eestist kui ka mitmestest välisriikidest.

Konverentsi ettevalmistamist toetas ka Tallinna linnavalitsus. Konverentsi juhatab sisse linnasekretär Toomas Sepa tervituskõne. Ettevõtte juhi ootustest oma juristile kõneleb RMK juhatuse esimees Aigar Kallas, ettevõtte juristist kohtumenetluses Tallinna Ringkonnakohtu kohtunik, Tallinna Ülikooli Õigusakadeemia eraõiguse lektor Mare Merimaa ning advokaadi koostööst ettevõtte juristiga advokaadibüroo Aivar Pilv vandeadvokaat ja partner Pirkka-Marja Põldvere.

ECLA president Philippe Coen kõneleb ettevõttejuristidest kui brändi ülesehitajatest ja ettevõtte eetika suunajatest, Shell Itaalia regiooni õigusteenistuse juht Sergio Marini ettevõtte juristi positsioonist Euroopa juhtiva keemia- ja kütusekorporatsiooni näitel ning ING Belgia õigusosakonna juhataja Jean Cattaruzza ettevõtte juriidilisest teenindamisest rahvusvahelise panganduse ja finantsteenuste korporatsiooni näitel.Juristi positsioonist ettevõttes räägib küsitluse tulemuste põhjal KPMG Advokaadibüroo advokaat Karen Root ning ettevõtet rikastavatest erinevustest „Erinevus rikastab“ projektijuht, Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudi esindaja, Eesti Juristide Liidu volikogu liige Kari Käsper.

Ettevõtte juristi ettevalmistusest Eestis kõneleb Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja jurist ja Tallinna Ülikooli õppejõud, Eesti Juristide Liidu volikogu liige Aare Kruuser.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.