"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jaanuaris plaanib Charrier koos Tallinnaga korraldada tasuta ühistranspordi seminari (0)
06. juuni 2014

Seminar tutvustab Euroopale tasuta ühistransporti ja kaalub Tallinna ühiskaardi Helsingis ja Peterburis kasutusse võtmist.

«INTA on rahvusvaheline organisatsioon, mille eesmärk on tegeleda linnade arenguga,» sõnas INTA president Maurice Charrier. «Mul on väga hea meel selle üle, et Tallinna linnapea Edgar Savisaar on meie assotsiatsiooni asepresident. Soovime jaanuaris koos korraldada rahvusvahelise seminari, et rääkida linnade ja metropolide tasakaalustatud arengust. Oleme praktikute assotsiatsioon ja ka selle ürituse eesmärk saab olema vahetada praktilisi kogemusi. Nii näiteks on kõigil, kes jaanuaris Tallinna tulevad, kindlasti palju kasulikku õppida Tallinna tasuta ühistranspordi praktikast.»

Savisaar tegi ettepaneku korraldada 2015. aasta jaanuaris Tallinnas seminar INTA juhatuse koosolekul aprilli lõpul Pariisis. Seminari eesmärgiks on linnapea sõnul kaaluda Tallinna ühiskaardi Helsingis ja Peterburis kasutamise võimalusi ja see võiks teoks saada INTA üritustesarja Metro in Progress raames.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.