"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnapiknik kompab lasnamäelaste kogukondlikkuse piire (0)
15. juuni 2014

Täna kell 14 toimub Lasnapiknik. Lasnamäelaste aktiveerimise algatuse raames toimuv piknik toimub Kivila pargi lõpus, maleruudus sillutisega väljakul Linnamäe 20 maja taga.

“Lisaks naabritega tutvumisele ja maasikasöömisele arutame algusega kell 14.30 Lasnamäe elukeskkonna ja elanike rolli üle,” tutvustab pikniku programmi Maria Derlõš Linnalaborist. “Oma mõtteid jagavad vabakutseline ajakirjanik Vladislav Kopylkov ja kogukonnaliikumise ekspert Madle Lippus. Kohapeal saavad kõik tutvuda Lasnamäe aktuaalsete arendusplaanidega. Piknikukohta paneme üles näituse sel sügisel Lasnamäe eri paikadesse ilmuvatest linnakunstiobjektidest ning fotod kohalikest elanikest. Pärast kella 15 viib improgrupp Jaa! läbi mänge suurtele ja väikestele. Kogu pikniku ajal saavad osalejad jätta oma soovid ja ideed Lasnamäe muutumisest õhupallidele, millest tekib parki installatsioon.”

Lasnapiknikule on teretulnud kõik praegused ja endised lasnamäelased ning huvilised! Suhtlus vene ja eesti ning vajadusel inglise keeles.

Lasnapiknik on osa Lasnaidee algatusest, mis uurib ja katsetab kogukondlikkuse võimalikkust Lasnamäel. Piknikku organiseerib linnateemade kompetentsuskeskus Linnalabor koos MTÜga Kontakt, noorteühinguga Avatud Vabariik, improgrupiga Jaa!, linnakunstiüritust Suur-Lasnamäe vedav Soome Instituut ning Eesti Skautide Ühingu Lipkond “Siil”.

Lasnaidee algatusest lähemalt

Ürituse info 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.