"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti Sotsiaalkeskuse õuekohvik alustab taas (0)
18. juuni 2014

Homme, 19. juunil kell 13.00 avatakse Haabersti Sotsiaalkeskuse õuekohvik. Kell 14.00 esineb õuekohviku külalistele Boris Lehtlaan.

Juba aastaid korraldatakse suviti Haabersti Sotsiaalkeskuse hoovil eakatele igal neljapäeval õuekohvikut, kus külalised saavad mõnusalt aega veeta. Alati pakutakse õuekohvikus taustaks head muusikat ja toimuvad erinevad kontserdid.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul toob selline tore sõprade-tuttavatega koosolemise võimalus kokku eakaid üle linna ning rekordkordadel on rahvast olnud üle saja. „Selline õuekohvik on suurepärane võimalus nautida suve ka neil eakatel, kellel ei ole võimalust sõita maale või suvilasse,“ ütles Jürgenson.

Järgmisel õuekohvikul, 26. juunil kell 14.00, on külas Eve Haug.

Õuekohviku kontserdid on tasuta!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.